Reduceri

Reduceri acordate:
  • Elevi - 50% (carnet elev)
  • Studenți - gratuit (pe baza Legitimației de student pt. reducere la transport)
  • Pensionari - 50% (pe baza Cuponului - Talon, atasat la Talonul Special de Calatorie)
  • Copii - pana la 8 ani inclusiv - 50% cu loc, gratuit fara loc
  • Animale de companie de talie mica se accepta la transport gratuit cu conditia prezentarii carnetului de sanatate a animalului si in functie de caz cu lesa/botnita/ cusca.

Stimati calatori va informam ca incepand cu data de 01.02.2020, compania SOFTRANS acorda reduceri de tarife pentru grupuri organizate de cel putin 20 de persoane.

CONDITII PENTRU ACORDAREA REDUCERII DE GRUP

Procentul de reducere acordat se aplica la tariful integral, in functie de numarul de persoane din grup, astfel:

Numar persoane din grup Procent reducere
intre 20 – 30 15%
intre 31 – 40 20%
intre 41 – 50 25%
51 sau mai mult 30%

Reducerea se acorda tuturor membrilor grupului si nu se cumuleaza cu alte reduceri. Reducerile de grup se acorda pentru calatorii pe distante de peste 100 km.

Reducerea de grup se acorda pe baza cererii dvs. si a unui tabel nominal care va cuprinde numele si prenumele fiecarui membru component al grupului, tabel aprobat de catre conducerea SOFTRANS.

REZERVAREA LOCURILOR

Rezervarea locurilor se va face pentru dvs. de catre personalul SOFTRANS sau Agentia Archie Travel.

Pentru a beneficia de locuri rezervate pentru toti membrii grupului trebuie sa adresati cererea dvs. cu minim 16 zile inainte de data efectuarii calatoriei.

Pentru cererile de grup transmise cu maxim 15 zile inainte de data efectuarii calatoriei, rezervarea locurilor se va face in limita locurilor libere disponibile.

ACHITAREA TARIFELOR DE TRANSPORT

Achitarea tarifelor de transport aferente calatoriei grupului se poate face oricand, dar cel mai tarziu in a 5 – a zi calendaristica inainte de data efectuarii calatoriei.

Achitarea tarifelor de transport aferente calatoriei grupului se poate face apeland la personalul Softrans prin virament bancar sau la Agentia Archie Travel, dupa ce cererea dvs. si tabelul nominal au fost analizate si aprobate de conducerea SOFTRANS si vi s-a comunicat valoarea care trebuie achitata pentru calatoria grupului.

Pentru informatii suplimentare accesati sectiunea Contact.

Multumim pentru ca ati ales sa calatoriti cu compania SOFTRANS.