Tarife

* Din cauza: (a) reducerii constante în ultimii ani a compensației acordate de Ministerul Transporturilor respectiv, în prezent, de Autoritatea pentru Reformă Feroviară operatorilor feroviari pentru transportul de călători și care, urmare a rectificării bugetare din septembrie 2017, a fost redusă din nou pentru 2017 cu 10% fără ca această reducere să fie compensată la rectificarea bugetară din noiembrie , (b) plății cu mari întârzieri a acestor compensații precum și decontării de asemenea cu mari întârzieri a facilităților de călătorie acordate prin lege diverselor categorii de călători (studenți, elevi, pensionari etc.), (c) creșterii cheltuielilor cu salariile angajaților, determinate de nevoia de retenție a acestora în condițiile majorării repetate a salariului minim garantat în plată și a salariilor la operatorul feroviar de stat, toate acestea ducând la o deteriorare constantă a rezultatelor noastre financiare, suntem nevoiți să luăm măsura dureroasă de majorare a tarifelor noastre pentru transportul de călători cu trenuri Interregio. Noile tarife, mai mari în medie cu 15%, intră în vigoare de la 10.12.2017. Chiar și în aceste condiții, însă, Softrans continuă să ofere cele mai scăzute tarife de pe piața transportului feroviar de călători din România.


Reamintim publicului călător că tarifele Softrans nu au mai fost majorate de la 01.05.2015 - data la care am început operarea trenurilor Interregio.


Tarifele la trenurile Regio rămân nemodificate.Tarife valabile până la 09.12.2017:

Craiova - București Nord - Brașov și retur

Tarife valabile incepand cu 10.12.2017:

Craiova - București Nord - Brașov și retur

Transportul bicicletelor se taxeaza cu reducere 50% din pretul integral. Se accepta maxim 4 biciclete, fiind indicat a se transporta in vagonul 3, unde se afla suporturile speciale.